Welkom bij Achaiah!

Een plaats om tot rust te komen, waar jij belangrijk bent. Tijd nemen voor jezelf zoals je bent, waar je alle spanningen los mag laten, en je kunt opladen met mooie energie in alle vertrouwen.

Hier kan je terecht voor relaxerende en energetische behandelingen.

De naam ’Achaiah’ heb ik niet zomaar gekozen:

Achaiah is de beschermengel van de complementaire (holistische) therapie. Ik werk vanuit een holistische benadering: de mens wordt als één geheel gezien. We hebben een fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam. Deze zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. De behandelingen zijn dus heilzaam op alle niveaus van het lichaam.

Achaiah is ook de beschermengel van de geheimen van de natuur, die vind je bij mij terug in de etherische oliën (aromatherapie) die ik gebruik in de massageolie.

Achaiah is tevens de beschermengel van geduld en kalmte. Dit bied ik aan, samen met een veilig gevoel, warmte en liefde vanuit het hart in mijn behandelingen.

Het uiteindelijke doel van alle behandelingen en natuurlijke producten is het zelf genezend vermogen van het lichaam wakker te maken en te stimuleren.
En dit terwijl men kan genieten van een volledige ontspanning in een veilig en warm kader.

Een geschenk voor jezelf!